MassageOntspanningsmassage

Een massage is bijzonder fijn als het druk of stressvol is in je leven . Als je de spanning of pijn in je nek, schouders, rug of hele lichaam voelt. Ik stem voor en tijdens de massage goed af op jouw behoefte. Je zult merken dat daardoor elke massage weer anders is. Omdat jij elke keer weer anders in je vel zit. Omdat je net even iets anders nodig hebt dan de vorige keer. Soms is de massage stevig en gericht op het verminderen van spierspanning. Een andere keer werk ik subtiel op energetisch niveau. Jij reserveert de tijdsduur van de massage (30,60 of 90 minuten) en dan bespreken we samen wat er mogelijk is. Zoals massage van de voor- óf achterkant lichaam, rug en nekmassage, voetmassage of een volledige lichaamsmassage.

Ik masseer
Afgestemd op de klant
Intuïtief
Met volle aandacht
veilig
met de juiste intentie
en dat voel je!


De prijzen van de massages vind je terug in de online agenda , via de knop 'Maak afspraak'.


Zorgmassage

Uniek in de streek!

Een zorgmassage is een veilige massage , met trage en zachte technieken. Hoewel het een zachte massage is, biedt het een diepgaande ontspanning en brengt het lichaam volledig tot rust. De zachte massages zijn oorspronkelijk ontwikkeld voor mensen met kanker. Zorgmassages zijn eveneens geschikt voor mensen die kampen met andere gezondheidsklachten zoals dementie, Parkinson, MS, depressie, fibromyalgie, reuma, burn-out, enz.

Ook bejaarde mensen kunnen baat hebben bij een zorgmassage: de nood aan aanraking is vaak essentieel aanwezig bij ouderen. Deze ontspanningsmassage kan worden toegepast in alle fasen van het ziekteproces (tijdens een behandeling, bij herstel of in een palliatieve setting. Ken je iemand die het moeilijk heeft, die ziek is? Dan is een zorgmassage een liefdevol cadeau om te geven.


Thaise voetreflex - en onderbeenmassage

Deze massage is gebaseerd op voetreflexologie. Hierbij wordt ervan uitgegaan dat zich ter hoogte van de voeten zones bevinden die via energiebanen verbonden zijn met alle organen, klieren en overige lichaamsgebieden. Door de zones op de voet te masseren, worden tegelijkertijd de met deze zones corresponderende lichaamsdelen geprikkeld.

Thaise voetreflex onderscheidt zich van onze Westerse methode door te werken met een massagestokje op de diverse zones van de voet. Door de vele zenuwuiteinden op de voetzool is een voetmassage superontspannend. Alsook laagdrempelig en een goede eerste kennismaking met massage omdat je je kleren kan aanhouden.


Hotstone massage

Een hotstone massage is een massage met warme stenen van ongeveer 45°C. De stenen worden op je rug, achterkant benen en voetzool gelegd. Er wordt ook effectief met de stenen en handen gemasseerd. Heerlijk op koude dagen.

Enkele tips bij elke soort massage:
  • Eet geen te zware maaltijd voor de massage.
  • Drink na de massage voldoende water.
  • Heeft u koorts of infectie dan GEEN massage.Enkele foto's